Selskapsmenyer

Forretter

  • Italiensk carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccola og høvlet parmesan
  • Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøsterssopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål
  • Royal sjokolademousseterrin med karamellknekk og bringebærsorbet

Hovedretter / Main cources

  • Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøsterssopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål
  • Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær
  • Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré

After Dinner Sweet

  • Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem
  • Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
  • Utvalg av modne oster, fruktkompott, nøtter og et glass portvin

3 retters meny – kr 595 per person

Oppgrader til 4 eller 5 retters meny …

4 retters meny – kr 695 per person (velg 1 av de to rettene under – i tillegg til valgt 3 retters. Serveres etter forrett)
Jordskokkchips og trøffelcreme eller Sitron colonello

5 retters meny – kr 795 per person
Modne oster, aprikoschutney og nøtter – med et lite glass portvin (kan kun velges som 5. rett)

Vinpakke kr 395 per person

Inkludert i prisen er festoppdekking med hvite duker, tøyservietter og lysestaker.
To ganger servering av hovedrett – kr 195 per person.
Oppdekking av kakebuffet (inkl. kaffe) til egne kaker – kr 95 per person
Vi gjør oppmerksom på at selskapet må enes om samme meny. Menyen bør være oss i hende senest 1 uke før.