- by
Selskapsmenyer
Forretter
- Italiensk carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccola og høvlet parmesan
- Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøsterssopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål
- Royal sjokolademousseterrin med karamellknekk og bringebærsorbet
Hovedretter / Main cources
- Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøsterssopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål
- Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær
- Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré
After Dinner Sweet
- Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem
- Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
- Utvalg av modne oster, fruktkompott, nøtter og et glass portvin
3 retters meny – kr 595 per person
Meny 3 – kr 695 per person
Oppgrader til 4 eller 5 retters meny …
4 retters meny + kr 100 (velg 1 av de to rettene under – i tillegg til valgt 3 retters. Serveres etter forrett)
Jordskokkchips og trøffelcreme eller Sitron colonello
5 retters meny ytterligere kr 200 (dvs opp kr 300 fra 3 retter)
Modne oster, aprikoschutney og nøtter – med et lite glass portvin (kan kun velges som 5. rett)
Husets vinpakke kr 395,-
Oppgradert vinpakke kr 495,-
Luksus vinpakke kr 595,-
To ganger servering hovedrett kr 195,-
Inkludert i prisen er festoppdekking med hvite duker, tøyservietter og lysestaker.
Oppdekking av kakebuffet (inkl. kaffe) til egne kaker – kr 125 per person
Vi gjør oppmerksom på at selskapet må enes om samme meny. Menyen bør være oss i hende senest 1 uke før.