Selskapsmenyer

Meny 1

Meny 1 er vår mest populære meny ifm styremøter, forretningsmøter, ulike sammenkomster og events

  • Akevittgravet laks med pepperrotcrème og dillmajones
  • Dåhjortfilet med kremet savoykål, rotgrønnsaker, rødvinssaus og tranebær
  • Hotellets issymfoni

Meny 2

  • Scampi med blomkålpuré og persilleaioli
  • Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré
  • Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem

Meny 3

  • Kamskjell med blomkålpuré og dillmajones
  • Helstekt indrefilet av okse med jordskokkpuré, kremet sjalottløk, glasserte beter og smakfull rødvinssaus
  • Husets pannacotta med frisk bærcoulis

Meny 4

  • Kremet blomkålsuppe med trøffelolje
  • Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urterisotto, frisk spinat og beurre blanc
  • Original Flensburg med vanlijeis, kirsebær og eggelikør

Meny 5

  • Carpaccio av okse indrefilet, trøffeldressing, ruccola og høvlet parmesan
  • Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøsterssopp, eplesmørsaus med kavia og savoykål
  • Royal sjokolademousseterrin med karamellknekk og bringebærsorbet

Meny 6

  • Carpaccio av okse indrefilet, trøffeldressing, ruccola og høvlet parmesan
  • Andelår med kremet savoykål, glasserte tranebær og rødvinssaus
  • Pasjonsfruktcrème med friske frukter og bær


3 retters meny – kr 495 per person

Oppgrader til 4 eller 5 retters meny …

4 retters meny – kr 595 per person (velg 1 av de to rettene under – i tillegg til valgt 3 retters. Serveres etter forrett)
Jordskokkchips og trøffelcreme eller Sitron colonello

5 retters meny – kr 695 per person
Modne oster, aprikoschutney og nøtter – med et lite glass portvin (kan kun velges som 5. rett)

Vinpakke kr 385 per person

Inkludert i prisen er festoppdekking med hvite duker, tøyservietter og lysestaker.
Tillegg for eget lokale kr 50 per person, min. kr 2.500 eller etter nærmere avtale avhengig av antall.
To ganger servering av hovedrett – kr 95 per person.
Oppdekking av kakebuffet (inkl. kaffe) til egne kaker – kr 95 per person
Vi gjør oppmerksom på at selskapet må enes om samme meny. Menyen bør være oss i hende senest 1 uke før.