Selskapsmenyer

Forretter

  • Italiensk carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccola og høvlet parmesan
  • Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøsterssopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål
  • Royal sjokolademousseterrin med karamellknekk og bringebærsorbet

Hovedretter / Main cources

  • Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøsterssopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål
  • Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær
  • Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré

After Dinner Sweet

  • Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem
  • Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
  • Utvalg av modne oster, fruktkompott, nøtter og et glass portvin

3 retters meny – kr 595 per person
Meny 3 – kr 695 per person

Oppgrader til 4 eller 5 retters meny …

4 retters meny + kr 100 (velg 1 av de to rettene under – i tillegg til valgt 3 retters. Serveres etter forrett)
Jordskokkchips og trøffelcreme eller Sitron colonello

5 retters meny ytterligere kr 200 (dvs opp kr 300 fra 3 retter)
Modne oster, aprikoschutney og nøtter – med et lite glass portvin (kan kun velges som 5. rett)

Husets vinpakke kr 395,-
Oppgradert vinpakke kr 495,-
Luksus vinpakke kr 595,-

To ganger servering hovedrett kr 195,-

Inkludert i prisen er festoppdekking med hvite duker, tøyservietter og lysestaker.
Oppdekking av kakebuffet (inkl. kaffe) til egne kaker – kr 125 per person
Vi gjør oppmerksom på at selskapet må enes om samme meny. Menyen bør være oss i hende senest 1 uke før.