- by
À la carte
Serveres mandag til lørdag kl 18–22
Forbehold om endringer etter sesong
Våre mest populære retter
Forretter / Entres
Russiske blinis med kaviar av løyrom og et glass musserende– kr 195,-
Russian blinis with caviar and a glass of sparkling wine (1-3-4-7-12)
Ristede kamskjell med blomkålpuré og dillmajones – kr 115,-
Roasted scallops with cauliflower puree and dill mayonnaise (2-7-10-14)
Akevittgravet laks med pepperrotcrème og spinatmajones – kr 98,-
Aquavit cured salmon with horseradish cream and spinach mayonnaise (3-4-7)
Hovedretter / Main cources
Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøsterssopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål – kr 295,-
Roast wild halibut with roasted king oyster mushrooms, apple butter sauce with caviar and savoy cabbage (4-7)
Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær – kr 295,-
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry (7)
Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urte risotto, frisk spinat og beurre blanc – kr 295,-
Pan fried local fresh cod with creamy herb risotto, fresh spinach and beurre blanc (7-12)
Helstekt indrefilet av okse, sautert savoykål, lotusrot, amandinepoteter og krydret rødvinssaus – kr 295,-
Beef tenderloin, salted savoy, sacred lotus, amandine potatoes and spiced redwine sauce (3-7-9)
Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré – kr 295,-
Braised ox jaw marinated in Amarone, salt baked shallots and homemade potato puree (7-9-11-12)
After Dinner Sweet
Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem – kr 95,-
Caramel pudding and whipped cream (3-7-8)
Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør – kr 115,-
Vanilla ice with cherries and egg liqueur (3-7)
Husets pasjonsfruktkrem med friske frukter og bær – kr 95,-
Passion fruit cream with fruits and berries (3-7)
Hotellets symfoni av deilig fløteis og sorbet – kr 95,-
The hotel’s symphony of delicious ice cream (3-7-8)
Utvalg av modne oster, fruktkompott, nøtter og et glass portvin – kr 135,-
Selection of matured cheeses, fruit compote, nuts and a glass of port wine (7-8-12)