À la carte

Serveres mandag til lørdag kl 18–21

Forbehold om endringer etter sesong

Våre mest populære retter

Forretter / Entres

Italiensk carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccola og høvlet parmesan – kr 125,-
Carpaccio of beef, ruccula and parmesan (1.1)

Hummer-bisque servert med grilla brød – kr 135,-
Lobster Bisque served with grilled bread (4, 7, 10,13)

Akevittgravet laks med pepperrotcrème og spinatmajones – kr 98,-
Aquavit cured salmon with horseradish cream and spinach mayonnaise (3-4-7)

Hovedretter / Main cources

Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøsterssopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål – kr 295,-
Roast wild halibut with roasted king oyster mushrooms, apple butter sauce with caviar and savoy cabbage  (4-7)

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær – kr 295,-
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry (7)

Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré – kr 295,-
Braised ox jaw marinated in Amarone, salt baked shallots and homemade potato puree (7-9-11-12)

After Dinner Sweet

Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem – kr 95,-
Caramel pudding and whipped cream (3-7-8)

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør – kr 115,-
Vanilla ice with cherries and egg liqueur (3-7)

Utvalg av modne oster, fruktkompott, nøtter og et glass portvin – kr 135,-
Selection of matured cheeses, fruit compote, nuts and a glass of port wine (7-8-12)